Бюлетень нових надходжень до бібліотеки Сумського національного аграрного університету за ІV кв. 2023 р.

Бюлетень нових надходжень до бібліотеки Сумського національного аграрного університету за ІІІ кв. 2023 р.

Бюлетень нових надходжень до бібліотеки Сумського національного аграрного університету за ІІ кв. 2023 р.

Бюлетень нових надходжень до бібліотеки Сумського національного аграрного університету за І кв. 2023 р.

Бюлетень нових надходжень до бібліотеки Сумського національного аграрного університету за ІІІ-ІV кв. 2022 р.

Бюлетень нових надходжень до бібліотеки Сумського національного аграрного університету за ІІІ кв. 2022 р.

Бюлетень нових надходжень до бібліотеки Сумського національного аграрного університету за І-ІІ кв. 2022 р.

Бюлетень нових надходжень до бібліотеки Сумського національного аграрного університету за ІV-й кв. 2021 р.

Бюлетень нових надходжень до наукової бібліотеки Сумського національного аграрного університету за ІІІ-й кв. 2021 р.

Зведений бюлетень нових надходжень до бібліотек Територіального методичного об’єднання сільськогосподарських бібліотек Сумської області за ІІ-й кв. 2021 р.

Зведений бюлетень нових надходжень до бібліотек Територіального методичного об’єднання сільськогосподарських бібліотек Сумської області за І-й кв. 2021 р.

Зведений бюлетень нових надходжень до бібліотек Територіального методичного об’єднання сільськогосподарських бібліотек Сумської області за ІV-й кв. 2020 р.

Зведений бюлетень нових надходжень до бібліотек Територіального методичного об’єднання сільськогосподарських бібліотек Сумської області за ІІІ-й кв. 2020 р.

Зведений бюлетень нових надходжень до бібліотек Територіального методичного об’єднання сільськогосподарських бібліотек Сумської області за І-ІІ-й кв. 2020 р.

Зведений бюлетень нових надходжень до бібліотек Територіального методичного об’єднання сільськогосподарських бібліотек Сумської області за ІV-й кв. 2019 р.

Зведений бюлетень нових надходжень до бібліотек Територіального методичного об’єднання сільськогосподарських бібліотек Сумської області за ІІІ-й кв. 2019 р.

Зведений бюлетень нових надходжень до бібліотек Територіального методичного об’єднання сільськогосподарських бібліотек Сумської області за ІІ-й кв. 2019 р.

Зведений бюлетень нових надходжень до бібліотек Територіального методичного об’єднання сільськогосподарських бібліотек Сумської області за І-й кв. 2019 р.

Зведений бюлетень нових надходжень до бібліотек Територіального методичного об’єднання сільськогосподарських бібліотек Сумської області за ІІІ-й кв. 2018 р.

Зведений бюлетень нових надходжень до бібліотек Територіального методичного об’єднання сільськогосподарських бібліотек Сумської області за ІІ-й кв. 2018 р.

Зведений бюлетень нових надходжень до бібліотек Територіального методичного об’єднання сільськогосподарських бібліотек Сумської області за І-й кв. 2018 р.

Зведений бюлетень нових надходжень до бібліотек Територіального методичного об’єднання сільськогосподарських бібліотек Сумської області за ІV-й кв. 2017 р.

Зведений бюлетень нових надходжень до бібліотек Територіального методичного об’єднання сільськогосподарських бібліотек Сумської області за ІІІ-й кв. 2017 р.

Зведений бюлетень нових надходжень до бібліотек Територіального методичного об’єднання сільськогосподарських бібліотек Сумської області за ІІ-й кв. 2017 р.

Зведений бюлетень нових надходжень до бібліотек Територіального методичного об’єднання сільськогосподарських бібліотек Сумської області за І-й кв. 2017 р.

Зведений бюлетень нових надходжень до бібліотек Територіального методичного об’єднання сільськогосподарських бібліотек Сумської області за ІV-й кв. 2016 р.

Зведений бюлетень нових надходжень до бібліотек Територіального методичного об’єднання сільськогосподарських бібліотек Сумської області за ІІІ-й кв. 2016 р.

Зведений бюлетень нових надходжень до бібліотек Територіального методичного об’єднання сільськогосподарських бібліотек Сумської області за ІІ-й кв. 2016 р.

Зведений бюлетень нових надходжень до бібліотек Територіального методичного об’єднання сільськогосподарських бібліотек Сумської області за І-й кв. 2016 р.

Зведений бюлетень нових надходжень до бібліотек Територіального методичного об’єднання сільськогосподарських бібліотек Сумської області за ІV-й кв. 2015 р.

Зведений бюлетень нових надходжень до бібліотек Територіального методичного об’єднання сільськогосподарських бібліотек Сумської області за ІІІ-й кв. 2015 р.

Зведений бюлетень нових надходжень до бібліотек Територіального методичного об’єднання сільськогосподарських бібліотек Сумської області за ІІ-й кв. 2015 р.

Зведений бюлетень нових надходжень до бібліотек Територіального методичного об’єднання сільськогосподарських бібліотек Сумської області за І-й кв. 2015 р.